SHERBIMET

Tek ne do te gjeni kushte shume te mira per nje qendrim te rehatshem dhe komod.

Bar

Restorant

Plazh Privat

Parking

Sherbim 24h

Ambjent i Gjelberuar

Aktivitete argetuese

Internet