HOTELI

Hotel Oasis i pozicionuar ne Sarande ofron tarrace dhe dhoma me pamje nga deti i mrekullueshem i Jonit.Bukuria natyrore nderthurur me komiditetin jane ato cfare i duhen pushimeve tuaja.

SHERBIMET

Hotel Oasis i ofron klientit sherbim 24/7 nga nje staf i kualifikuar multilingual.Gjithashtu brenda hotel gjendet bar-restoranti ku mund te provoni gatime te fresketa shoqeruar nga verera cilesore.

DHOMAT

Dhomat jane te pajisura me ballkon ne te cilin mund te shijoni pamjen e detit apo pamjen e bukur te qytetit te Sarandes.Cdo dhome ka ajer te kondicionuar per tju mbajtur larg te nxehtit te veres.

Syri Kalter


është një vënd turistik shumë i bukur që ndodhet në fshatin Muzinë të Rrethit e Delvinës, pranë rrugës nacionale Delvinë – Gjirokastër.

Butrinti


Butrinti u shpall qytet muze në qershor 1961.Butrinti është vlerësuar si pasuri e trashëgimisë së njerëzimit dhe mbrohet nga UNESCO që nga viti 1992.

DHOMAT TONA